Vrijwilligers Nieuws

UITNODIGING

Graag nodigen wij alle vrijwilligers uit voor de clubkampioenschappen 2021 op de Lambert Dijkslagbaan aan de Veldweg 1b in Heerde.

Afgelopen maanden hebben we elkaar minder gezien, dus het leek ons goed om even weer bij te kletsen onder het genot van een kop koffie/thee met iets lekkers. Wel op 1,50 meter afstand van elkaar natuurlijk en niet allemaal tegelijk.

We zien jullie graag op vrijdag 24 september tussen 19:00-20: 00 uur of zaterdag 25 september tussen 10:00 en 14:00 uur

Namens het bestuur mogen we een kleine attentie uitreiken om jullie te bedanken voor jullie inzet.

Tot en met zondag 19 september a.s. kun je ons laten weten óf en wanneer je komt door te mailen naar: .

bedankt

ACTIES - ACTIES

Wij doen als vereniging mee aan onderstaande acties. Dus vraag je familie, vrienden, buren, kennissen, ouders, opa's en oma's etc om ons te steunen! ZEGT HET VOORT!

Spaar je club gezond – PLUS Van de Hoven Heerde

Van 5 september t/m 13 november 2021 

Bij elke € 10,00 aan boodschappen en wekelijkse actieproducten ontvang je een voucher met een unieke code. Deze actiecode wijs je toe aan jouw favoriete club (en dat zijn wij natuurlijk) op een speciale website. Na de actieperiode wordt het totale sponsorbedrag verdeeld over alle deelnemende clubs.

MyClubStore actie – JUMBO Brinkman Heerde

Vanaf 8 september 2021 (8 weken) 

In deze actie kun je sparen voor gratis clubartikelen voorzien van het clublogo en bedrukt met je eigen naam. Voor iedere deelnemende club wordt er een eigen spaarboekje gemaakt. In dit boekje zitten de spaarkaarten voor 6 verschillende clubartikelen. Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Deze plak je op de spaarkaart van het door jou gewenste artikel. Met een volle spaarkaart kun je uiteindelijk zelf in de MyClubStore-webshop je gratis artikel bestellen en laten bedrukken met de eigen naam. Zonder enige bijbetaling dus! 

Grote Clubactie

Ook dit jaar doen we vanuit de Gemzen weer mee met de Grote Clubactie. Vanaf 18 september begint de verkoop van de loten. Ze kosten 3 euro per lot en maar liefst 80% is voor onze mooie club, dus per lot houden we 2.40 euro over. Hoe mooi is dat! Vanuit de Grote Clubactie zijn mooie prijzen te winnen.

De verkoop van de loten kan op verschillende manieren, via het bekende boekje, maar ook online. Ook is er dit jaar weer een Superlot, je koopt voor 150 euro in een keer 50 loten. Mooi om met je loopgroep of team een superlot te kopen. De vereniging maakt dan ook kans op het Grote Clubfeest twv 5000 euro.

Het spaardoel dit jaar is "het pimpen van de kantine".

DOEN JULLIE MEE?

Heb je vragen? Zoek dan contact met Hellen Simens (Jumbo actie) en Jantina van den Bosch of Alice Vis (Grote Clubactie).

 

Vacatures (zie ook)

 

Incidenteel helpen

Wil of kun je geen structurele bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk? Kijk dan snel op de activiteitenkalender van de Wedstrijd Organisatie Commissie en meld je aan voor hulp bij één van onze thuiswedstrijden. Reageer op de oproep die ca. 3 weken voor de wedstrijd via de mail wordt verstuurd of meld je nu alvast aan via vrijwilligerswoc@gemzen.nl

 


De vrijwilligerscommissie,

Hellen Simens, Jantina van den Bosch en Jacqueline Dijkslag

vrijwilligers@gemzen.nl