Rabo Recordwedstrijden

 

Rabo Recordwedstrijden

 

 

Woensdagavond 19 september, Lambert Dijkslag Atletiekbaan Heerde

Half september; de vakanties zijn voor de meesten al even achter de rug, er is al weer een tijdje lekker getraind, een prima periode om een snelle tijd op de klok te zetten. Misschien zit er een persoonlijk record in, misschien wel een clubrecord of zelfs een baanrecord. We proberen de omstandigheden voor je te creëren waarbij dat mogelijk is. Het weer hebben we niet in de hand, maar we verwachten wel een sterk deelnemersveld waarbij je elkaar naar een mooie tijd kunt stuwen.    

 Programma:
 - 19.00 uur: 1500 meter junioren van 13 – 18 jaar
 - 19.30 uur: 1500 meter mannen / vrouwen
 - 20.00 uur: 5000 meter mannen / vrouwen

Deze loopavond is bedoeld voor alle lopers, je hoeft geen geoefende baanloper te zijn. Er wordt gelopen in series waarbij de snelste serie het laatst van start gaat. De series worden dus ingedeeld naar tijd. 

Prijzenpot
Er is een aantrekkeljke prijzenpot voor deze avond. Er zijn geldprijzen voor de winnaars in verschillende categorieën én er staan bonussen op het verbeteren van een baanrecord. Bekijk het prijzenschema. 

NB: wanneer bijv. in de eerste serie een baanrecord in een bepaalde categorie wordt verbeterd en in de 2e serie wordt die tijd weer verbeterd, telt alleen de 2e (dus de snelste tijd in de einduitslag)

Inschrijven
Inschrijven kon tot 17 september 19.59 uur.  Na-inschrijven is niet mogelijk.

Serie-indeling en starttijden
De series zijn ingedeeld op basis van de tijden die bij de inschrijving zijn opgegeven. Ook de starttijden definitief. Bekijk hier de lijst van de 1500 meter en hier de lijst van de 5000 meter

Voor meer informatie over deze loopavond; mail naar wim.potjes@ziggo.nl