Sponsoring

Sponsoring is een manier om creatief met elkaar samen te werken. Samenwerking, waarbij twee partijen iets voor elkaar kunnen betekenen, is immers de beste vorm van tot elkaar komen. De volgende bedrijven zijn de hoofdsponsoren van onze vereniging.

Dalli de Klok sponsor Dalli-run Heerde

De Dalli-run is al jaren een begrip in de hardloopwereld en wordt elk jaar in oktober gehouden. Het parcours loopt grotendeels door een bebost gebied in Heerde. En, omdat eind oktober de herfstkleuren in het bos op z'n mooist zijn is deze loop een van de mooiste natuurlopen in Nederland. Deelnemers worden na afloop beloond met Dalli-wasmiddel.
                     Klokloop 2008

Bitufa / Leadax Wapenveld
Na eerst de Papierloop te hebben gehad en daarna de Kruidenloop is het nu de Leadax-Run waarmee op de 3e zaterdag van maart in Wapenveld de "looplente" wordt ingeluid. Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Leadax heeft geen schadelijke effecten op gezondheid en milieu.  Een tweede generatie loodvervanger die niet alleen lichter is in gebruik, maar ook nog eens goedkoper in aanschaf. Voor spouwmuur tot aan schoorsteen, de toepassing en verwerking van Leadax is identiek aan die van lood. Zonder compromis! In november 2018 won het bedrijf hiermee de Veluwse Innovatie Prijs.

Koninklijke Van der Most
De Koninklijke Van der Most sponsort ons ook al diverse jaren. Zij stellen ons in staat om jaarlijks onze indoorwedstrijd te kunnen organiseren. Ook verzorgen zij elk jaar de diploma's die door hun ieder jaar wisselende uitstraling met enige trots door de kinderen in ontvangst genomen worden. Tevens verzorgd Van der Most het drukwerk voor ons prachtige clubblad.

RunX Apeldoorn
Sinds 1 januari 2019 de nieuwe naam voor Runnersworld Apeldoorn. Sinds de opening van de nieuwe kunststofbaan behoren zij ook tot de vaste groep sponsoren van onze vereniging. Zo krijgen de leden er 10% korting op hun assortiment en sponsort RunX ons met waardebonnen die gebruikt kunnen worden als prijzen bij evenementen. 

Atlantis data
Atlantis data is sinds 2014 sponsor van de Zwolse Bos Loop die ieder jaar op de derde zaterdag van januari wordt gehouden. Als ICT-specialist stelt Atlantis data zich tot doel om bedrijven te ontzorgen op het gebied van telecom en datacommunicatie. Zij regelen al uw ICT-zaken, van vaste en mobiele telefonie tot Internet evn van een praktisch CRM tot velige dataopslag. Kortom; het gehele digitale platform van een bedrijf.   

PLUS van den Hoven                                                                                                                                             Sinds december 2019 is PLUS van den Hoven de sponsor van onze Sintloop. De decembermaand is voor supermarkten een belangrijke maand. De Sintloop past dus goed bij PLUS.  

Naast bovenstaande sponsoring, zijn er meerdere bedrijven die ons ondersteunen. De overige sponsoractiviteiten berusten op een aantal pijlers:

advertenties in het clubblad De Gems;

  1. algemene sponsoring in de vorm van bordreclame, via de web site etc.

1. Advertenties in het clubblad De Gems: door het laagdrempelige karakter (de kleinste advertentie kost € 33,- per jaar) levert dit een breed draagvlak op in het Heerder bedrijfsleven; meer dan 70 bedrijven maken gebruik van deze vorm van sponsoring. Advertenties zijn een solide bron van inkomsten en richting het bedrijfsleven geldt: van het een komt het ander. De adverteerders worden jaarlijks door een team van vrijwilligers benaderd. 

2. Binnen deze categorie kennen we ondermeer de hoofdsponsor en subsponsor(-en), de bordsponsoren, vrienden van De Gemzen, de Club van 50, maar ook de inzameling van oud papier wordt tot deze vorm van sponsoring gerekend. Door het gebruik van meerjarige contracten wordt een zekere mate van continuïteit gerealiseerd. De Gemzen staan open voor andere varianten van sponsoring.

 Heeft u belangstelling voor onze vereniging en denkt u er over ons te ondersteunen, neem dan contact op met penningmeester@gemzen.nl