Clinic 10 km Dalli-run

                                                                                     trainingen week 2 - 8 november

Hoewel de Dalli-run op 31 oktober niet doorgaat, kunnen leden en niet-leden wel de trainingen volgen die er op gericht zijn eind oktober in goede vorm te zijn voor een snelle 10. Al 8 jaar organiseren wij in het najaar een clinic, de laatste 3 jaar stond deze in het teken van een snelle 10 km bij de Dalli-run. De clinics waren een succes, velen verbeterden hun p.r.  De clinic zal nu wellicht iets anders verlopen (het specifieke doel; de 10km Dallirun ontbreekt), maar gezamenlijk trainen is altijd leuk (was leuk ......). Bovendien kan de goede vorm van eind oktober daarna uitgebouwd worden naar langere afstanden (bijvoorbeeld richting de Zevenheuvelenloop - wanneer die door was gegaan....).  

Voor wie is deze clinic bedoeld?
De clinic is bedoeld voor lopers die een 10 km goed aankunnen, maar wel eens wat sneller willen. Dus de trainingen zijn er op gericht eind oktober in p.r.-vorm te zijn. Er zullen daarom de nodige snelheidstrainingen worden gedaan. De eerste trainingsavond was dinsdag 1 september (maar je kunt ook later aanhaken of zo een keer meelopen) 

Wat kun je verwachten?
Op dinsdagavond (19.30) groepstraining (intensieve interval op de baan)
Op donderdag of vrijdag een individuele training (extensieve interval of duur)
Op zondag (9.00) groepstraining op de weg en in het bos (duurloop, testloop of langere tempo's)

         NB voorlopig geen groepstrainingen ivm coronamaatregelen

Daarnaast is er voor lopers die 4 x per week lopen nog een 4e training ingepland en voor de lopers die 5 x per week lopen nog een vijfde (dat zijn meestal herstelduurloopjes) 

Interesse?
Ben je geen lid en heb je interesse in deze clinic? Download dan het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld naar wim.potjes@ziggo.nl   Leden kunnen vrij aan deze clinic deelnemen. Iedere zondagavond zal op deze site het programma voor de volgende week gepubliceerd worden.