Clinic 10 km Dalli-run

Op zaterdag 28 oktober is de 35e Dalli-run. Eén van de onderdelen is de 10 km. Bij Atletiekvereniging de Gemzen wordt voor leden en niet-leden een speciale clinic gegeven in aanloop naar deze 10 km. Bij De Gemzen is veel ervaring in het geven van trainingsclinics. Vier jaar stonden de najaarsclinics in het teken van de Zevenheuvelenloop. Vorig jaar is gekozen voor de eigen Dalli-run. En dat was een groot succes. Velen verbeterden hun persoonlijk record op het toch wel selectieve parcours.

Voor wie zijn de clinics bedoeld?
De clinic is bedoeld voor lopers die een 10 km goed aankunnen, maar wel eens wat sneller willen. Dus ook voor de doorgewinterde 10-km lopers. De trainingen zijn er op gericht een persoonlijk record te lopen op 28 oktober. Er zullen dus de nodige snelheidstrainingen worden gedaan. De eerste trainingsavond is dinsdag 5 september.   

Wat kun je verwachten?
Op dinsdagavond (19.30) groepstraining (intensieve interval op de baan)
Op donderdag of vrijdag een individuele training (extensieve interval of duur)
Op zondag (9.00) groepstraining op de weg en in het bos (duurloop of langere tempo's)

Daarnaast is er voor lopers die 4 x per week lopen nog een 4e training ingepland en voor de lopers die 5 x per week lopen nog een vijfde (dat zijn meestal herstelduurloopjes) 

Wat kost het?
Deelname aan deze clinics is gratis voor Gemzenleden. Niet-leden betalen € 45,00 en dat is dan inclusief een startbewijs voor de dalli-run

Interesse?
Heb je interesse in deze clinic?, download dan het   

Vervolgclinics
Na de Dallirun is er voor de liefhebbers een vervolgclinic richting een 15 km (dat kan de Zevenheuvelenloop zijn) en daarna een vervolgclinic richting een goede halve marathon half december.