Nieuws

Zaterdag 14 Oktober 2017

Over 2 weken, zaterdag 28 oktober, organiseren we, in samenwerking met dalli De Klok, de 35e dalli-run. Een lustrumeditie dus en dat willen wij (en dalli) niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We proberen er weer iets moois van te maken en het parcours extra feestelijk aan te kleden.

De loop van de vallende bladeren
De dalli-run is een fantastische loop. Het is sowieso al een schitterend parcours en dat wordt dan eind oktober ook nog opgesierd door prachtige herfstkleuren. Het wordt ook wel de loop van de vallende bladeren genoemd. Vandaar dat de deelnemers ieder jaar uit het hele land naar Heerde komen. En natuurlijk is de flacon wasmiddel een mooie beloning voor de geleverde prestatie.

Prijzen
Nieuw dit jaar is dat er prijzen zijn op alle afstanden. De dalli-run was onze enige loop waar de winnaars na afloop niet op het podium kwamen. Dat gaat dus veranderen. De nummers 1, 2 en 3 op iedere afstand worden na afloop beloond voor hun prestatie. 

Al ingeschreven?
De dalli-run is onze loop met de meeste deelnemers. Ben jij dit jaar (weer) één van hen?  Schrijf je dan nu in!  

Clinics
In aanloop naar de dalli-run organiseren we weer trainingsclinics voor een snelle 10 km. De deelnemers aan deze clinic hebben zich de afgelopen weken al spectaculair verbeterd. Dat geldt helemaal voor de werknemers van dalli zie zich, ook middels een speciale clinic, voorbereiden, op hun eerste 5 km. 

Ga naar de pagina's met alle informatie over de dalli-run

Tot 28 oktober ! Bekijk alle nieuws berichten