Nieuws

Zondag 5 November 2017

Gister is voor onze C- en D-junioren de kick off gegeven voor het seizoen 2017-2018. De maand november is dé maand om een basis te leggen voor het komende seizoen en dat hebben maar liefst 35 sportieve Gemzen-junioren gedaan.

Op onze Lambert Dijkslagbaan werden clinics georganiseerd voor de onderdelen verspringen, polsstokhoogspringen, mila (middenlange afstand), horden, hoogspringen en speerwerpen. Zo'n anderhalf uur konden de kids zich maximaal inzetten voor een bepaald onderdeel en er was tijd om tips en aanwijzingen goed in de praktijk te brengen. Dat belooft wat voor volgend seizoen!

Uiteraard werden ook de rustmomenten goed benut. Tijdens de verschillende pauzemomenten hebben een fysiotherapeut en sportdiëtist van alles verteld over hun vak in combinatie met de sport atletiek. Leerzaam en interessant! Fijn dat de toppers van De Gemzen zich volop hebben ingezet om deze dag mogelijk te maken. Aan het eind van de middag werd het sportieve clinicprogramma afgesloten met een uitdagende battle. Daarna kon iedereen een goed gevulde goodiebag mee naar huis nemen. Bedankt Fysiotherapie Dynamiek, LHM, Runnersworld Apeldoorn, Puur, Boeve en Van Dorp, diëtiste Mariska Dute voor het mede mogelijk maken van deze geslaagde kick off! We komen jullie graag weer tegen. 

Voor de enthousiaste atleten is het nu tijd om gedurende de winterperiode de gekregen tips fijn te slijpen en lekker te blijven trainen. Tot ziens op de atletiekbaan!  Bekijk hier alle foto's die Mariëlle Huisman heeft gemaakt.

 Bekijk alle nieuws berichten