Nieuws

Zaterdag 18 November 2017

Het was weer druk vandaag in en rond de Faberhal. De parkeerplaats was te klein, her en der moesten de automobilisten een plekje zoeken en binnen deden 250 kinderen hun best om een mooi resultaat neer te zetten in de driekamp: hoogspringen, kogelstoten (voor de mini- C-pupillen medicine-bal) en 30 meter sprint).

Het Van der Most Jeugd Indoor gala is nog steeds in trek bij de atletiekverenigingen in de regio. Maar ook van buiten de regio zijn er de nodige deelnemers. Het is voor velen vaak de eerste indoorwedstrijd van het seizoen. De wedstrijd is vanaf de tribune heel mooi te volgen en bovendien wordt er een strak chronoloog gehanteerd waardoor er weinig wachttijd is. 

Gemzensucces was er bij de meisjes junioren C waar Elisa Nap een mooie 2e plaats behaalde. Een 2e plaats was er ook voor Isabel van Houweling bij de meisjes D 2e jaars. Bij de eerste jaars jongens junioren C was er brons voor Merijn Renshoff. De tweeling Sara en Merle Kwakkel stonden als 2e en 3e op het podium bij de meisjes pupillen C en Julia Kaal mocht als enige deelneemster bij de mini-pupillen plaatsnemen op de hoogste tree.

De organisatie kan terugzien op een mooie dag en bedankt alle helpers en atleten.

               Prijswinnaars bij de junioren Isabel van Houweling, Merijn Renshoff en Elisa NapBekijk alle nieuws berichten