Nieuws

Maandag 27 November 2017

Volgend jaar organiseren we weer een marathonclinic, je hebt dat vast al wel ergens gelezen. Deze clinic is gericht op de marathon van Enschede (22 april). De marathon van Enschede is de oudste van ons land en in 2018 is de 50e editie. Het belooft een bijzondere marathon te worden.

Een marathon vergt een gedegen voorbereiding. Er moet veel getraind worden. Wanneer je dat samen doet, worden de trainingen makkelijker. Er zijn 2 groepstrainingen in de week: op dinsdagavond interval op de baan en op zondagmorgen een duurloop in het bos. Daarnaast train je individueel nog 1, 2 of 3 x per week.

Komende woensdag, 29 november, wordt in ons clubhuis een informatieavond over deze clinic gehouden. Dan wordt uitleg gegeven wat het (voorbereiden op het) lopen van een marathon betekent en wat je van de clinic kunt verwachten. De info-avond begint om 20.00. En het mooiste is: we mogen die avond een startbewijs voor de marathon van Enschede (waarde € 43,00) verloten onder de aanwezigen (voorwaarde natuurlijk wel dat je meedoet aan de clinic én de marathon van Enschede zelf gaat lopen)

Vragen? Stuur een mail naar wim.potjes@online.nl  Bekijk alle nieuws berichten