Nieuws

Donderdag 29 Juni 2017

Op 3 september 2014 organiseerden we de Schaapskooirun. Het was als éénmalig evenement bedoeld. Maar; de reacties waren zo positief en er is ons zo vaak gevraagd "organiseren jullie nog een keer een Schaapskooirun?", dat we dit nog een keer gaan doen, en wel op woensdagavond 30 augustus. De inschrijving is geopend!

Het gebied rond de Schaapskooi is een uniek gebied waar je heerlijk kunt hardlopen. Het gebied wordt mede in stand gehouden door de Schaapskudde Epe-Heerde. De Schaapskudde kan bestaan van subsidies, verkoop van lammeren en giften en donaties van particulieren. Deze financiële steun is van groot belang. Vandaar dat we nog een keer dit loopevenement organiseren. De helft van het inschrijfgeld gaat naar de Schaapskudde! (+ alle extra donaties)

Wanneer?

woensdagavond 30 augustus 2017

Waar?

Schaapskooi aan de Elburgerweg in Heerde

Welke afstanden?

5 en 10 km

Hoe laat?

5 km om 19.00 uur  ,  10 km om 19.10 uur

Parcours

beton-, leem- en prima zandpaden. Prachtig parcours met verrassende finish.

Wat kost het?

5 km: € 6,00  -  10 km: € 7,00 (je kunt extra doneren voor de Schaapskudde)

Inschrijven

via inschrijven.nl  (let op: alleen voorinschrijving, er is geen na-inschrijving! - inschrijving sluit 29 augustus om 17.00 uur)

Herinnering?

Een onuitwisbare herinnering (in je hoofd) aan een unieke loop

Prijzen?

Vooralsnog niet

Informatie

Alle deelnemers krijgen dinsdagavond 29 augustus een mail met de laatste info voor woensdag. Vragen kun je sturen naar info@gemzen.nl of je kunt bellen met Wim Potjes 06-40402887 (na 18.00 uur).Bekijk alle nieuws berichten