Nieuws

Zondag 26 November 2017

Gister was de eerste workshop van de opleiding Assistent Trainer Loopgroepen 2. Deze opleiding wordt gegeven bij de Gemzen door Ronald Nijland en is met name bestemd voor lopers van de verschillende loopgroepen die een verdieping zoeken en op die manier iets kunnen betekenen voor de loopgroepen. De opleiding is laagdrempelig en geldt tevens al een opstap naar een van de vele vervolgcursussen van de Atletiekunie.

Er is gestart met 10 deelnemers, allemaal Gemzen en elke loopgroep is vertegenwoordigd. Dat is een heel mooi gegeven en op die manier waarborgen we de bezetting bij elke loopgroep in Heerde, Hattem, Wezep en Elburg.

Op de startdag konden 5 deelnemers aanwezig zijn. Voor de andere 5 deelnemers wordt de eerste workshop herhaald waarna de opleiding gezamenlijk wordt vervolg en afgerond.  

De eerste workshop bestond voornamelijk uit een theoretisch deel en op de baan volgde nog een praktisch deel met het accent op looptechnische oefeningen. Aan deze opleiding nemen deel; Mirjam Beekman, Arjanne Rorije, Maureen Houtman, Paul Termes, Fons van Loon, Marco Bastiaannet, Jeroen Kwakkel, Herbert Witteveen, Atie Klarenberg en Marjan Hop.Bekijk alle nieuws berichten