Nieuws

Vrijdag 1 December 2017

De Eurozorg Sintloop is uitgegroeid tot een evenement die je niet wilt missen. De zaterdag van of voor Sinterklaas nog even een sportieve prestatie leveren om de calorieën de baas te blijven. Iedereen wil erbij zijn. Vorig jaar waren er 577 inschrijvingen. Worden het er dit jaar 600? Doe jij ook (weer) mee? De voorinschrijving is gesloten, maar je kunt zaterdag ook nog inschrijven:. 

De Eurozorg Sintloop is een loop voor jong en oud, voor de hele familie dus. Dit is het programma:

10.30 uur     1000 meter voor jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar

10.45 uur     400 meter voor jongens en meisjes van 7 en 8 jaar

11.00 uur     400 meter voor jongens en meisjes t/m 6 jaar

11.15 uur     5 km

11.25 uur     10 km

nb: op de 1000 en 400 meter starten de jongens en meisjes apart.

Bekijk hier alle informatie over de Eurozorg Sintloop

Extra info:

Morgen is het weer zover; de Eurozorg Sintloop. De voorinschrijving is
gesloten op 345 deelnemers. Een mooi aantal. Met de na-inschrijvingen van morgen gaat het richting de 500.

Het weer ziet er goed uit: koud, maar wel droog en weinig wind. Goede omstandigheden voor een mooie tijd op het snelle parcours. 

De parkeerruimte is minder dan vorig jaar. Parkeerregelaars zullen het parkeren in goede banen proberen te leiden. Kom je met de auto via de snelweg? Neem dan afslag 29 (Heerde Noord). Volg van daaruit de verwijzingsborden van/naar De Gemzen. Je komt dan bij de rotonde Molenweg/Veldweg. Daar staan parkeerregelaars die je de juiste richting (om te parkeren) op sturen (wanneer het terrein bij De Gemzen vol is, maken we gebruik van een veld nabij de rotonde Molenweg/Zwolseweg. Je loopt dan vervolgens via de Eeuwlandseweg naar De Gemzen.
Alle deelnemers/bezoekers uit Heerde roepen we op zoveel mogelijk met de fiets te komen. 

De startnummers zijn weer af te halen in één van de partytenten buiten op het terrein rond het clubhuis van De Gemzen. Kijk even op de site bij de deelnemerslijst wat je startnummer is en onthoud dat. 

Na-inschrijven kan in één van de andere tenten.

We maken weer gebruik van de inmiddels bij de meesten welbekende Ipico Chip. Maar wel een oproep aan iedereen: maak je chip goed vast. Bij de Dalli-run zijn na de loop verschillende chips aangetroffen op het parcours: verloren onderweg. Dat kan alleen maar gebeuren wanneer je de chip niet op de juiste manier bevestigt. Overtuig je ervan dat de chip goed vast zit! Raak je'm kwijt, dan wordt je niet geregistreerd en kom je dus niet in de uitslag. 

Vergeet na afloop niet de smakelijke attentie af te halen (tegen inlevering
van je startnummer).

't Is dus lekker fris, maar onze "kantinebaas" heeft extra erwtensoep ingekocht. Dus mocht je je op willen warmen na afloop.......

Succes morgen !Bekijk alle nieuws berichten