Nieuws

Zondag 31 December 2017

Meer dan 410 atleten wisten de weg te vinden naar sporthallen t’ Dok voor de 9de Solana Atletiek Dronten. Dit was voor de organisatie een dik record. Deze wedstrijd was tevens het Regio IJsseldelta indoor kampioenschap. Gems Ad Luykx had als wedstrijdleider een mooi schema in elkaar gedraaid.

In het ochtendprogramma kwamen er bij de pupillen twee Gemzen aan de start, Rebecca Bakker bij de meisjes pupillen C en Bas Vessies-Beumer bij de jongens pupillen A. Een podiumplaats was er voor Rebecca. Zij werd met mooie prestaties 1ste van de IJsseldelta regio van de meisjes pupillen C.

In het middagprogramma startten van de Gemzen 7 D junioren en 2 C junioren. Bij de meisjes junioren C werd Evelien van Houweling 2de van Regio IJsseldelta. De sprint 30m was haar sterkste onderdeel. Ze vloog werkelijk uit de startblokken. Bij de junioren D was met name kogel het succesnummer voor Timo Hanekamp, Maud Brouwer, Bente Hanekamp, Suusje Berkenbosch en Isabel van Houweling. Allemaal stootten ze een dik PR. De prestatie van Isabel, 11,26 meter, is goed voor notering in de Nationale indoor ranglijsten. Nienke Wagenaar had bij het hoogspringen een evenaring van haar record van 1,35m. Aan het einde van de middag was er een podiumplaats voor Isabel. Zij werd 2de van de IJsseldelta regio van de meisjes junioren D. Alle uitslagen op www.atletiek.nuBekijk alle nieuws berichten