Nieuws

Woensdag 17 Januari 2018

Komend weekend worden in Omnisport Apeldoorn de Nationale CD-spelen gehouden. Dit is zeg maar het officieuze NK. Ruim 1100 atleten doen hier aan mee. Maar liefst 11 Gemzen hebben zich weten te plaatsen voor deze wedstrijd. Dit is voor de Gemzen een ongekend grote groep deelnemers. Afgelopen maandag is er ter voorbereiding in Omnisport getraind, dit onder leiding van Arnold Bredewolt, Erik van Houweling, Ricardo Verheijen en Annemarie van Houweling. De Mila dames werden in hun training zelfs nog gehaasd door Gert-Jan Liefers. Een prima voorbereiding dus.

We stellen graag alle Gemzen deelnemers aan jullie voor:

Meisjes D1 junioren (2006): Maud Brouwer (ver en estafette), Francine van der Stoop (ver, hoog en estafette)

Meisjes D2 junioren (2005): Suusje Berkenbosch (kogelstoten en estafette), Nienke Wagenaar (ver, hoog en estafette), Isabel van Houweling (60 meter horden, polsstokhoogspringen, kogelstoten). Luena Spijkerboer (1000 meter), Esmee Vis (600 meter)

Meisjes C1 junioren (2004): Ella van den Bosch (1500 meter)

Meisjes C2 junioren (2003): Iris Bredewolt (800 meter), Des Hatzmann (Kogelstoten), Evelien van Houweling (ver, 60 meter, 60 meter horden)

Kanshebbers voor finale plaatsen of voor medailles...… die zijn er zeker, maar voor deze leeftijd geldt vooral meedoen, ervaring op doen en met elkaar een leuke wedstrijd beleven. Dat is het belangrijkste.

Op zaterdag komen de D-junioren in actie, op zondag de C-junioren. De uitslagen van deze wedstrijd zijn live te volgen op atletiek.nu. Maar nog leuker is het natuurlijk om naar Omnisport Apeldoorn te komen om de meiden aan te moedigen.

We wensen alle Gemzen heel veel succes!Bekijk alle nieuws berichten