Nieuws

Vrijdag 5 Januari 2018

Afgelopen woensdagavond hielden we onze nieuwjaarsreceptie. De ruim 50 aanwezigen zorgden voor een gezellige sfeer in het clubhuis. Voorzitter Berthram Mak blikte in zijn toespraak terug op 2017 en stelde daarbij vast dat het sportief gezien een uitstekend jaar is geweest. Verschillende atleten boekten grote successen, van regionaal tot Nederlands kampioen. Dat het sportief goed ging bleek ook uit de deelname van verschillende teams aan de competitie. Er kon zelfs weer een mannenteam worden ingeschreven en dat was sinds 1995 niet meer gebeurd.

Kijkend naar de toekomst hangen er wel enkele wolkjes (of wolken) boven de vereniging. Dat heeft te maken met de privatisering (wat onderhoud betreft) van de accommodaties. Daar is (veel) geld voor nodig. Op dit moment hebben we alles goed op orde, maar er zal gereserveerd moeten worden voor de toekomst. Berthram sprak de hoop uit dat dit onder meer gerealiseerd zal worden door een verdere ledengroei naar 600.

2018 zal op sportief vlak hopelijk weer net zo mooi zijn als 2017. Misschien nog wel succesvoller. Wat dat betreft is het eerste succes al geboekt: maar liefst 8 teams zijn ingeschreven voor de competitie en dat is een absoluut record. Voor het eerst sinds ruim 30 jaar is daar ook een vrouwenteam bij.

Na de toespraak werden de jubilarissen in het zonnetje gezet (zie afzonderlijk bericht) en werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en van de door Reinier van den Beld geregelde hapjes.Bekijk alle nieuws berichten