Nieuws

Maandag 8 Januari 2018

Ook in Wezep is er dit jaar weer een cursus hardlopen voor beginners. De cursus wordt georganiseerd door de trainers van de Loopgroep Wezep, onderdeel van Atletiekvereniging De Gemzen. De cursus start om maandag 5 maart en duurt 13 weken. De trainingen worden gehouden op maandagavond van 19.00 tot  ca. 20.00 uur. De laatste avond, 28 mei, is er een afsluitende testloop over 5 km. Startpunt van elke training is de P&R-parkeerplaats bij het NS-station Wezep.

De cursus is bestemd voor beginnende lopers, maar een goede basisconditie is wel belangrijk. Inmiddels hebben de trainers van De Gemzen veel ervaring met beginnende lopers. Bij de trainingen wordt de belasting dan ook heel geleidelijk opgebouwd om blessures zo veel mogelijk te voorkomen.

Behalve de gezamenlijke training wordt je geacht ook eenmaal per week op eigen gelegenheid te trainen. Met 1 training in de week ga je namelijk niet vooruit. De oefenstof daarvoor wordt door de trainers aangeleverd. Na afronding van de cursus kun je instromen in een van de loopgroepen van de Gemzen, zoals in Wezep op de maandagavond of zaterdagmorgen.

Informatieavond
Op maandag 19 februari vanaf 19.00 uur is er een informatieavond bij De Akker, Maisakker 40 in Wezep. Daar kan kennis worden gemaakt met de trainers en wordt nadere informatie verstrekt over de inhoud van de cursus. Verder staan we stil bij blessurepreventie. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Inschrijven
De kosten van de cursus bedragen € 47,50. Daarvoor ontvang je tevens een mooi Gemzen-loopshirt. De betaling vindt plaats via eenmalige machtiging (die je bij het aanmelden afgeeft). De kosten worden pas in rekening gebracht als je na de eerste 3 loopavond niet hebt opgezegd.

Inschrijven kan via de websiteBekijk alle nieuws berichten