Nieuws

Zondag 26 Juni 2016

Op zaterdag 25 juni organiseerde AV Veluwe in samenwerking de NKS weer een clinic voor (loop)trainers. Dit keer was het thema: Loopscholing: nut, doel en nog leuk ook! De locatie was in Apeldoorn in het Orderbos.

Clinicleider was Jos Beernink van AV Phoenix en hij nam de deelnemers op een enthousiaste en kundige wijze mee in de training. De inhoud van de clinic: waarom loopscholing? Wat zijn voorwaarden voor een goede loopscholing, de accenten binnen loopscholing en het belang van motorisch leren bij loopscholing?  Met name motorisch leren is een boeiend onderwerp.

De clinic bestond uit een deel theorie maar vooral lekker bezig zijn en ervaren hoe je een goede loopscholing kunt uitvoeren met je groep.

Het praktijkgedeelte werd uitgevoerd in de stromende regen maar dat mocht de pret in ieder geval niet drukken. Gemzen-deelnemers waren: Annet Bultman, Rachel Snijder, Jur Teeuwen, Reint Scholten en Ronald Nijland. Een mooie en nuttige clinic die direct toepasbaar is bij onze loopgroepen. En het blijkt ook nu weer dat de Gemzen-trainers voorop lopen in visie en ontwikkeling op loopgebied. Da’s mooi!Bekijk alle nieuws berichten