Nieuws

Woensdag 3 Augustus 2016

De laatste weken heb je op de site enkele berichten kunnen lezen over de werkzaamheden aan onze atletiekbaan. Hoe is de stand van zaken nu? 

De toplaag is helemaal gereed en 2 keer bespoten met de juiste topkleur. Het uitmeetwerk voor de belijning is ook gebeurd. Inmiddels is ook de praktisch nieuwe polshooginstallatie van het EK Atletiek terrein vervoerd naar Heerde ! Deze zal in de komende weken verder opgebouwd worden. Vorige week hebben Henk Poot en Lambert Dijkslag de goten langs de baan schoongemaakt (een flinke klus) en deze week heeft de aannemer de deksels, schoon en wel, weer op z’n plaats gelegd (dat is de witte rand aan de binnekant van de baan).

Vandaag is het nieuwe net voor de discuskooi gemonteerd. En zodra het weer redelijk is en droog komt een duitse ploeg de belijning aanbrengen. Parallel daaraan is er nog wat restwerk voor de aannemer om de baan keuringsgereed te maken. Eigen vrijwilligers waaronder in het bijzonder Henk Poot en Lambert Dijkslag zijn hard aan het werk om de "omgeving” er weer perfect uit te laten zien; zo zijn de deuren van het materialengebouw geschilderd en vele grasranden weer mooi afgestoken. Naar verwachting kan de baan volgens planning in de derde week van augustus opgeleverd worden. Tot die tijd mag er niet op de baan worden gelopen! 
Bekijk alle nieuws berichten