Nieuws

Zaterdag 27 Augustus 2016

Eind augustus, de vakanties zijn dan toch wel zo ongeveer voorbij. Een mooie gelegenheid om, zo net voordat de wedstrijden weer beginnen, de vrijwilligersavond te organiseren. Toch bleken nog veel Gemzen-vrijwilligers met vakantie te zijn. Dat zorgde ervoor dat het niet heel druk was. Maar gezellig was het wel.

De aanwezigen werden bij binnenkomst verrast met een lekker stuk vlaai, beschikbaar gesteld door Limburgia. En het accordeon-duo Jan van Leeuwen en Bertus van Essen zorgde voor een vrolijke muzikale noot. Vervolgens heette Dini Post namens de organisatie van deze avond (die verder bestond uit Hester Woutersen, Freek Bentum, Bea Bessels en Reinier van den Beld) iedereen van harte welkom.

Jacqueline Dijkslag vertelde vervolgens iets over de inspanningen die de vrijwilligerscommissie heeft gepleegd om aan meer vrijwilligers te komen. We hebben allemaal de berichten kunnen lezen en de foto's kunnen zien van de Gemzen-ambassadeurs. Van de 10 vacatures zijn er inmiddels 2 opgevuld. Er staan er dus nog 8 open. Een hele belangrijke is de vacature penningmeester. Deze taak is inmiddels opgesplitst in 3 delen zodat het veel minder zwaar is dan je misschien denkt. Een administrateur is er al en het betalen van facturen is ook ingevuld. Nu de penningmeester zelf nog. Iets voor jou? Doe het !

Jacqueline onthulde vervolgens een spandoek, gesponsord door Hallo Reclame, met een wervende tekst. Dit spandoek zal bij iedere activiteit te zien zijn.

Daarna was het tijd voor de hoofdact van de avond; herenboer Knelis uut Heerde. Terwijl de aanwezigen werden verwend met lekkere hapjes vertelde Knelis over zijn belevenissen. Ervaringen met vrouwen, ervaringen met de schoonfamilie, ervaringen als atleet en ervaringen bij de barbier. Het leverde de nodige lachsalvo's op.

Alles bij elkaar een geslaagde avond. Bekijk alle nieuws berichten