Nieuws

Zaterdag 10 September 2016

Vandaag werd in Kampen het Regionaal Kampioenschap Meerkamp voor A-pupillen gehouden. Het weer was uitstekend, de baan lag er prachtig bij en de 9 Gemzen A-pupillen kwamen goed voorbereid aan de start. De meerkamp bestond uit de onderdelen 60 meter, kogel, verspringen, hoogspringen en 1000 meter. Aan het eind van de meerkamp waren twee van de vier kampioenen van de Gemzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maikel
Met een totaal van 2613 punten werd Maikel Potkamp 1ste bij de Jongens A-pupillen 1stejaars. Maikel verbeterde maar liefst 4 persoonlijke records bij de onderdelen 60 meter, kogelstoten, verspringen en de 1000 meter.

Isabel
Isabel van Houweling leverde een verbeten strijd. Zij werd eerste met een punten totaal van 2692 punten bij de Meisjes A-pupillen 2dejaars. Isabel verbeterde haar persoonlijke records op de 60m, kogelstoten, verspringen en hoogspringen. Met haar sprong van 4.26 meter bij het verspringen krijgt ze een 2de notering bij de pupillen bestenlijsten van de Gemzen. Het kogelstoten en hoogspringen waren beide goed voor een 3de notering bij de pupillen bestenlijsten van de Gemzen.

Persoonlijke records
Naast de overwinningen voor Maikel en Isabel waren er ook veel persoonlijke records te noteren:

Nienke Wagenaar           60 meter, verspringen en 1000 meter.

Suusje Berkenbosch      60 meter en kogelstoten.

Fleur Gerrits                      60 meter.

Renske Hanekamp         60 meter en kogelstoten.

Merel Beekman              60 meter, verspringen en 1000 meter.

Bente Hanekamp            60 meter en Kogelstoten.

Timo Hanekamp              Verspringen, kogelstoten en 1000 meter.

Alle uitslagen zijn te vinden op www.atletiek.nu.

Zaterdag 17 September zie je deze toppers weer in actie bij de laatste medaillewedstijd van dit seizoen. Deze wedstijd vindt plaats op de Lambert Dijkslagbaan baan te Heerde. Bekijk alle nieuws berichten