Nieuws

Zondag 21 Januari 2018

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseren we, samen met Koninklijke Euroma, de 11e Kruidenloop. En het is tegelijk de laatste editie. In 2019 verhuist Euroma namelijk naar industrieterrein Hessenpoort in Zwolle.   

De Kruidenloop ontstond in 2008, als voortzetting van de Papierloop zoals die tot en met 2007 op het programma stond. In eerste instantie met dezelfde afstanden en grotendeels hetzelfde parcours als bij de Papierloop. Maar door de aanleg van de Hoogwatergeul is de langste afstand, de 10EM, 4 jaar geleden komen te vervallen. Tegelijk werd een nieuw parcours geïntroduceerd voor de 10 km. Dat bleek een schot in de roos want sindsdien komen er meer deelnemers.

De allerlaatste editie van de Kruidenloop, daar wil je natuurlijk bij zijn! Door nu in te schrijven heb je gelijk een mooi doel om naartoe te trainen. Bovendien: 17 maart, de lente staat op punt te beginnen en dan is het mooi om even te testen waar je staat. Hoe zit het met de snelheid. Het prachtige parcours leent zich voor een mooie tijd. En: na afloop word je verwend met heerlijke soep en een leuke toepasselijke herinnering! Kom jij samen met ons afscheid nemen?

Uiteraard zijn we druk bezig om een goede vervanger te vinden voor deze prachtige loop. We hopen deze op 17 maart bekend te kunnen maken. Bekijk alle nieuws berichten