Nieuws

Donderdag 22 September 2016

Donderdagavond 22 september hebben de pupillentrainers weer de jaarlijkse Ouder/Kind-Meerkamp (OKM) georganiseerd.  Vooraf hadden zich al bijna 35 teams aangemeld ! Echter op de avond zelf bleek dat nog veel meer ouders en kinderen aanwezig waren.  Geweldig dat zoveel ouders samen met hun kinderen willen sporten. Vooral veel jeugdige kijkers die misschien wel zo enthousiast zijn geworden dat ze ook lid willen worden. We wachten af.

In het voorjaar hadden we tijdens een trainersvergadering besloten deze avond te organiseren in juni , echter i.v.m. de renovatie van de baan is besloten dit door te schuiven tot in september. Waarschijnlijk dan wel kans op herfstachtig weer. De werkelijkheid: het leek wel voorjaar ! Ideaal weer om te sporten. 

Er werd mede daarom ook fanatiek gestreden om goede prestaties te behalen en volgens ons is dat ook goed gelukt ! We denken dat veel pupillen gewonnen hebben ten opzichte van hun ouders. Dus ouders : volgend jaar ook wat extra trainen ?!  Zie ook de foto’s  van de “strijd”  tussen kind en ouder (volgen nog)

Er zijn nu vast wel ouders die zo enthousiast zijn geworden , na het uitvoeren van al deze atletiek onderdelen , dat ze zelf ook willen gaan helpen bij de pupillen trainingen of wedstrijden ?! Welnu, dat kan !  Ga een keer op een dinsdag of donderdagavond kijken en meld je aan bij pupillen-coördinator Harry Kaal. 

Aan het eind van het OKM werden de resultaten van alle onderdelen verwerkt op de diploma’s die elk team meekreeg.  Voor de beste 3 teams per categorie (A1 , A2 , B en C pupillen) waren er nog medailles.

Tenslotte als afsluiting nog koffie en limonade voor alle deelnemers en hebben we deze OKM weer succesvol afgesloten.

Tot de volgende OKM !

De pupillentrainersBekijk alle nieuws berichten