Nieuws

Dinsdag 4 Oktober 2016

Afgelopen weekend werd ons verenigingsjaar afgesloten met de clubkampioenschappen op de baan. En het was lekker druk. Voor het eerst sinds 5 jaar lag het deelnemersaantal weer boven de 100: 110!
Dat is heel mooi. Natuurlijk was het ook mooi weer, want dat hoort bij clubkampioenschappen.

Veel atleten werkten een volledige meerkamp af. Andere atleten kozen voor een werpmeerkamp, springmeerkamp, sprintmeerkamp of middenafstand-meerkamp. Onder nog steeds fraaie omstandigheden werd er een sportieve strijd geleverd voor de medailles. Er waren dan ook veel medailles uit te delen aan het eind van het programma.

 

Voor de loopgroepen was er een koppelloop. Als duo een 5000 meter lopen. Janko van Arken en Maureen Houtman scoorden een fraaie 16.24. Ook Herman Zwerver en Joost Veltman bleven samen keurig binnen de 17 minuten. Onder de deelnemers was ook een atlete uit Gambia: Mariama T Jallo, die onlangs een marathon liep in 2 uur en 40 minuten.

 

 

Traditiegetrouw werden de kampioenschappen afgesloten met de familie-estafette. 14 families deden hier aan mee. Deze estafette werd gewonnen door de familie Mak, gevolgd door de families Steenbergen en Bredewolt.

Bekijk alle uitslagen.

Van deze clubkampioenschappen zijn vele mooie foto's gemaakt door Mariëlle Huisman en Henk Poot. Deze foto's zijn te benaderen via de uitslagenpagina.Bekijk alle nieuws berichten