Nieuws

Maandag 17 Oktober 2016

Zaterdag 22 oktober organiseert de ATB vereniging Oldebroek in samenwerking met Loopgroep Elburg van atletiekvereniging de Gemzen voor de derde keer de Veldkamp Witgoed Run-Bike-Run. Dit evenement zal deze keer plaatsvinden op een prachtige locatie: Landal Landgoed 't Loo. 

Het hele weekend is het vakantiepark volgeboekt met allerlei bruisende activiteiten: Roots in the woods is de naam van dit festival, waarbij culinaire en sportieve activiteiten elkaar gevonden hebben. Op zaterdag 22 oktober staan er een aantal uitdagende sportieve evenementen op het programma. Naast de Run-Bike-Run zal er voor de kinderen een dikkebandenrace zijn, een kidsrun en een businessrun voor de bedrijven uit deze mooie omgeving. 

De Run Bike Run is een echte cross Run-Bike-Run. Het loopgedeelte is onverhard over de stoere routes rondom de zwemvijver van het landgoed, het fietsgedeelte zal worden afgelegd met een ATB fiets, ook dit parcours zal eveneens een ruig karakter hebben. Ben jij een loper en geen fietser? Geen punt, zoek een maatje die fietst en doe de Run Bike Run als duo.

Kijk voor alle informatie op de speciale pagina's
Bekijk alle nieuws berichten