Nieuws

Maandag 24 Oktober 2016

Komende zaterdag organiseren we de dalli-run. En op een steenworp afstand organiseert het Fysiotherapeutisch Centrum in Heerde een open dag. En fysiotherapie en hardlopen hebben wel iets met elkaar. We hopen het niet nodig te hebben, maar bij een blessure of een pijntje kan een fysiotherapeut je weer snel aan het lopen krijgen. Daarom is er zaterdag een speciale actie voor de deelnemers aan de dalli-run die ook de Open Dag bezoeken. 

Inloopspreekuur
Tijdens de Open Dag is er tweemaal een inloopspreekuur waar mensen hun pijnklachten en blessures gratis kunnen laten onderzoeken door een ervaren fysiotherapeut (Loek van den Berg). Deelnemers aan de dalli-run kunnen hier uiteraard ook gebruik van maken. Handig als je een beginnende blessure hebt of een second opinion wilt van je huidige blessure. Zie de advertentie onderaan dit bericht voor de tijden. 

Gratis verloting
Er wordt een gratis verloting gehouden onder alle bezoekers van de Open dag. Voor deelnemers aan de dalli-run die de Open Dag bezoeken is er een aparte verloting (niet en/en !). Dit tegen inlevering van je startnummer.

Welke prijs kun je winnen?
A. een abonnement voor drie maanden gratis sporten bij het centrum,
b. een kussen van Mline,
c. nog een speciale prijs.      

Het Fysiotherapeutisch Centrum is te vinden aan de Brinklaan 15.    Bekijk alle nieuws berichten