Nieuws

Vrijdag 28 Oktober 2016

Morgen is het zover:  de Dallirun ! Het is al de 34e keer dat we deze herfstklassieker organiseren. Volgens velen is dit de mooiste prestatieloop die er is. De bladeren van de bomen hebben dan hun mooie herfstkleur en dat maakt de route door het bos heel speciaal. Zoals altijd staat er een 5, 10 en 15 km op het programma en voor de kinderen een 700 en een 1400 meter.  

900 voorinschrijvingen 
Er zijn al heel veel inschrijvingen binnen: 900. De organisatiecommissie heeft besloten om morgen ook de mogelijkheid tot na-inschrijving te bieden. Dus is is morgen weer gezellig druk rondom de zeepfabriek. De bomen kleuren elke dag een beetje bij, er ligt een prachtig nieuw fietspad en het weer ziet er goed uit voor zaterdag. Het weer tijdens de loop krijgt zelfs een 10 als rapportcijfer! Genoeg redenen dus om mee te doen.    

Trainingsclinics
In aanloop naar de Dallirun hebben we speciale trainingsclinics voor een snelle 10 km georganiseerd. De deelnemers aan deze clinics zijn er klaar voor. Zondag werd nog een hele rustige duurloop van 80 minuten gedaan, dinsdag is er getraind op snelheid en gister was er nog een "onderhoudsloopje". We hopen op mooie persoonlijke records.

Nog nooit meegedaan aan de dalli-run? Kom dan zelf oordelen of het inderdaad de mooiste prestatieloop is. Kijk voor alle informatie op de pagina's van de dalli-run.Bekijk alle nieuws berichten