Nieuws

Vrijdag 13 Januari 2017

Code geel, code oranje, storm, én strenge vorst. Grote foto's in de krant van een peloton schaatsers over een of andere plas, "jongens, we gaan schaatsen!" De media en het KNMI houden wel van een beetje sensatie. Veel lopers gaan dan denken "een wedstrijd lopen bij min 5c, nou dat maar niet", of "een tochtje schaatsen lijkt me ook wel leuk".

Inschrijvingen Zwolse Bos
We zien direct dat dat soort berichten invloed heeft op het aantal inschrijvingen voor een loop. Bijzonder irritant is dat want 9 van de 10 keer is het anders dan ze ons graag doen geloven. En ook nu lijkt er sprake van "vorst in een glas water". We waren hard op weg een deelnemersrecord te vestigen voor de Atlantis data Zwolse Bos Loop, maar na die krantenkoppen en berichten in de media zijn de inschrijvingen wel ingezakt. Toch zitten we nog steeds ruim boven vorig jaar en tegen iedereen die nog niet ingeschreven heeft willen we zeggen: schrijf gerust in, want het wordt een fantastische loopdag zaterdag! (en voor het schaatsen moeten we naar een kunstijsbaan.......).

(natuurlijk begeven wij ons ook op glad ijs door een week vooruit te kijken, maar we hebben er wel vertrouwen in)Bekijk alle nieuws berichten