Nieuws

Zaterdag 14 Januari 2017

Gisteravond is Jaap Post tijdens zijn afscheid als penningmeester van de Jan Nienhuis Vereniging in Vrieze's Erfgoed Koninklijk onderscheiden door Burgemeester Pijnenburg van Heerde.  

Jaap is jarenlang penningmeester geweest van de Jan Nienhuis Vereniging. Die rol als penningmeester was niet alleen het bijhouden van de kas. Ook aanvragen werden (mede) door Jaap beoordeeld. Maar Jaap deed (en doet) nog veel meer. Jaap is vrijwilliger/bestuurslid van de Stichting Vrienden van Het Boerenland, Toerclub Heerde, Stichting Hoes (waarvoor hij niet alleen verkeersregelaar is maar ook mede-organisatoer van de Boerderijenfietstocht). Ook voor de VV Heerde heeft Jaap veel gedaan en wij kennen Jaap natuurlijk als man van de tijdprinter bij de finish bij onze hardloopwedstrijden (zowel baan als weg als cross) én als verkeersregelaar. Ook stond Jaap samen met initiator Jacky Laterveer aan de wieg van de Van Bank tot Bank.

Jaap was volledig verrast omdat hij dacht met een etentje met partners afscheid te nemen van het bestuur van Jan Nienhuis.

Namens De Gemzen waren voorzitter Berthram Mak en ons erelid Lambert Dijkslag aanwezig bij de ceremonie.

Jaap: van harte gefeliciteerd met deze meer dan verdiende onderscheiding.Bekijk alle nieuws berichten