Nieuws

Donderdag 24 November 2016

Bij onze vereniging is het een goede traditie om in het voorprogramma van de Najaars Leden Vergadering de Prestatiebekers uit te reiken aan de winnaars. Gisteravond was het weer zover. Bij de pupillen en junioren werden de winnaars aangekondigd middels een mooie powerpoint, gemaakt door Erik van Houweling.

Atletiek is een veelzijdige sport en het mooie is dat de winnaars de bekers hebben gewonnen op verschillende onderdelen. De meeste werden behaald door een prestatie op de sprint, maar ook de middenafstand, hoogspringen, kogelstoten en polshoog waren goed voor een beker.  

Alle winnaars kregen een roos en een mooie mok voorzien van hun naam. Dit zijn de winnaars van het afgelopen seizoen (van pupil naar junior):  Magali Kanis, Mente Kommer, Thomas Wolf, Joëlle Augustinus, Kay Dijkstra, Isabel van Houweling, Maikel Potkamp, Evelien van Houweling, Albert Pierik, Iris Reurink, Steven Hanekamp, Floor Doornwaard, Léon Mak, Anne Meiberg en Thijs Doornwaard.

Voor de loopgroepen van De Gemzen is er de lange-afstands-beker. Prestaties op de 3000 meter, 5000 meter, 10km, 15km, 10EM en 21,1 km tellen daar voor mee. De winnaars zijn: Jojanneke Kers, Maureen Houtman, Janko van Arken, Klaas Draaijer, Annet Buitenhuis, Gertjan Keijl, Ria Jansen, Wim Krooshof, Janny Reezigt en Eildert Delger. Ook voor hen was er de mok en de roos.

Verder werden op deze avond de diploma’s uitgereikt voor de afgelopen seizoen gevestigde clubrecords. De meeste diploma’s (ca. 15) waren voor voorzitter Berthram Mak. 

Op de foto alle aanwezige prestatiebekerwinnaars.Bekijk alle nieuws berichten