Nieuws

Vrijdag 2 December 2016

Morgen is het weer zover: de Eurozorg Sintloop. Een loop die in enkele jaren is uitgegroeid tot een enorme happening. De voorinschrijving is enorm goed verlopen, er zijn meer dan 430 inschrijvingen. Dat is ruim 15% meer dan vorig jaar. Het totaal aantal deelnemers zal morgen rond de 550 liggen. Het wordt heel mooi loopweer, de pepernoten liggen te wachten, dus wat let je? Doe mee!  

Jeugd
Sinterklaas is hét feest voor de jeugd. We zien dan ook dat de belangstelling bij de jeugd flink is toegenomen. Er zijn inmiddels al 140 kinderen ingeschreven en dat is heel mooi.

Voor de jeugd t/m 8 jaar is er een 400 meter baanloop, waarbij de kinderen t/m 6 een aparte categorie vormen. Voor de jeugd van 9 t/m 12 jaar is er weer een 1000 meter.

5 en 10 km: gecertificeerd parcours !
Hoewel het een prestatieloop is, vinden wij het belangrijk dat je als deelnemer de exacte afstand loopt. Daarom is het parcours opgemeten door een parcoursmeter van de Atletiekunie en hebben we het laten certificeren. En het is een snel parcours, de laatste 2,5 km naar de baan lopen lekker omlaag. Om de lopers voldoende ruimte te bieden is de start van de 10 km nu 10 minuten na de start van de 5 km.  

De voorinschrijving is gesloten, maar je kunt morgen ook nog gewoon inschrijven. Kijk voor alle informatie op de speciale pagina's.Bekijk alle nieuws berichten