Nieuws

Zaterdag 3 December 2016

Na de Eurozorg Sintloop hebben we eerst nog op 29 december de Verlichte Cross maar daarna is het weer tijd voor de Atlantisdata Zwolse Bos Loop. Het is al weer de 35e editie van deze winterklassieker en daarmee is het de oudste loop van De Gemzen. Maar er zit nog lang geen sleet op. Sterker; de laatste jaren is de belangstelling voor deze loop enorm toegenomen. Dat is te danken aan onze sponsor Atlantisdata en aan het prachtig mooie parcours. Bovendien is de halve marathon een heel mooi begin van de voorbereiding op een voorjaarsmarathon.

Wederom 400 meter baanloop jeugd
Speciaal voor de jeugd t/m 8 jaar is er ook weer een 400 meter baanloop. De Eurozorg Sintloop laat zien dat er veel belangsstelling is van de jeugd en daarom hebben we vorig jaar dit onderdeel aan het programma toegevoegd.  

Gecertificeerde afstanden!
Naast de 400 meter en 1000 meter baanloop staan de volgende afstanden op het programma: 5km, 10km en de hoofdafstand: de halve marathon. Alle afstanden zijn gecertificeerd! Je loopt dus de exacte afstand.

Voorinschrijven
De voorinschrijving voor de Atlantisdata Zwolse Bos Loop staat al even open en er zijn al de nodige inschrijvingen binnen. Door nu al in te schrijven heb je voor jezelf een mooie stok achter de deur om te blijven trainen. Kijk verder op de speciale pagina's van de Atlantisdata Zwolse Bos Loop voor alle informatie.Bekijk alle nieuws berichten