Nieuws

Zaterdag 7 Januari 2017

7 januari; allerlei lopen zijn afgelast i.v.m. de gladheid. Was je klaar voor een wedstrijd, moet je je energie nog even binnen houden. Hou die energie nog even 14 dagen vast zouden we zeggen. En doe mee aan de Atlantisdata Zwolse Bos Loop op zaterdag 21 januari. Het is al weer de 35e editie van deze winterklassieker en daarmee is het de oudste loop van De Gemzen.

Bekend
De Atlantis data Zwolse Bos Loop is een bekende loop. Wanneer je nu naar de inschrijvingen kijkt zie je dat de deelnemers uit het hele land komen. Velen komen hier naar toe omdat het een prachtige loop is én omdat de halve marathon heel mooi in een schema voor een voorjaarsmarathon past. Maar ook de 5 en de 10 km zijn zeer de moeite waard. En natuurlijk is het belangrijk dat alle afstanden exact gemeten (én gecertificeerd) zijn. Met de voorinschrijving gaat het goed, op dit moment ligt dat ruim 25% boven vorig jaar. Dus het lijkt erop dat we de 500 deelnemers in ieder geval gaan halen. 

Wederom 400 meter baanloop jeugd
Speciaal voor de jeugd t/m 8 jaar is er ook weer een 400 meter baanloop. De Eurozorg Sintloop laat zien dat er veel belangsstelling is van de jeugd en daarom hebben we vorig jaar dit onderdeel aan het programma toegevoegd.  

Voorinschrijven
De voorinschrijving voor de Atlantis data Zwolse Bos Loop staat dus al al even open. Door nu al in te schrijven heb je voor jezelf een mooie stok achter de deur om te blijven trainen. Kijk verder op de speciale pagina's van de Atlantis data Zwolse Bos Loop voor alle informatie.Bekijk alle nieuws berichten