Nieuws

Zaterdag 22 April 2017

Vandaag stond in Emmeloord de eerste medaillewedstrijd voor junioren op het programma. En wanneer je een meerkamp hebt dan wil je graag mooi weer met lekkere temperaturen. Het zonnetje liet zich nog wel zien, maar het was koud en het waaide. Kortom, niet echt optimale omstandigheden.

Toch realiseerden onze Gemzen-junioren een aantal mooie prestaties. Elisa Nap en Nathalie van Stigt Thans sprongen allebei 1.40 hoog. Daarmee plaatsten ze zich op de bestenlijst aller tijden van de Gemzen. Isabel van Houweling verstevigde haar positie op de bestenlijst door bij discus haar PR te verbeteren naar 22.0 meter. Evelien van Houweling deed dit zelfde maar dan bij het speerwerpen, 20,96 meter. Sifra Spijkerbosch (foto) noteerde een mooi p.r. met hoogspringen.

Deze wedstrijd betekende voor aan aantal D-junioren de eerste baanwedstrijd bij de junioren. Zij merkten dat dit toch best anders is dan bij een pupillenwedstrijd.

In het totaalklassement was er een eerste plaats voor Isabel bij de D-junioren en een mooie 2e plaats voor Steven Hanekamp bij de jongens B.Bekijk alle nieuws berichten