Nieuws

Vrijdag 20 Januari 2017

20 januari 2017: wij zijn er klaar voor, jij ook?

Morgen de 35 Atlantisdata Zwolse Bos Loop. Het belooft een prachtige editie te worden. Want bij een loop die je middenin de winter organiseert, hoort het ook een beetje winters te zijn. Niet te natuurlijk, je wilt ook nog lekker kunnen lopen. En dat kan morgen: 2 graden, een beetje zon, nauwelijks wind, een bos waar nog sneeuw ligt en paden die goed te belopen zijn (de paden zijn deels nog wel wat wit, maar er is goed op te lopen). Dat wordt dus genieten!

Er hebben zich een (voor deze loop) recordaantal deelnemers ingeschreven. Heb je nog niet ingeschreven? Morgen kan dat ook nog. Zorg wel dat je op tijd bent want het wordt druk. Iedere afstand is goed bezet, met name ook de halve marathon die door veel lopers wordt gebruikt in de voorbereiding op een voorjaarsmarathon.

Parkeren
Omdat het druk wordt, vragen we je de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders goed op te volgen.

Omkleden/douchen
We hebben ruime kleedkamers, maar daar zal nooit iedereen in kunnen. We proberen zoveel mogelijk ruimte te creëren maar ’t is handig wanneer je je looptenue al aan hebt wanneer je komt (de meeste lopers zijn  al gewend dat te doen).

Wat betreft het douchen: we hebben een hele grote boiler, maar de ervaring is dat de laatste lopers van de halve marathon koud water hebben. En die gun je natuurlijk het meest een warme douche. Daarom een oproep om zuinig te zijn met water. Denk aan die halve marathon lopers.

Herinnering
Na afloop kun je tegen inlevering van je startnummer een herinnering afhalen in de kantine van ons clubhuis.

Nog even de starttijden:
11.45 1000 meter
12.00 400 meter
12.30 halve marathon
12.35 10 km
12.40 5 km 

Waterposten:
Op de halve marathon na 5 km, na 9,5 km en na 16 km. Op de 10 km na 4,5 km. We proberen warm (lauw) water en/of thee te serveren

We wensen je een mooie loop morgen! 

een plaatje van donderdagBekijk alle nieuws berichten