Nieuws

Zondag 15 Januari 2017

Tijden de Najaars Ledenvergadering was er een hoop goed nieuws. Onder meer omdat een aantal lege plekken in bestuur en commissies ingevuld konden worden. Zo traden Mariska Wagenaar en Edwin van den Broeke toe tot het bestuur. Daarmee was het bestuur na jarenlange onderbezetting bijna weer compleet. Bijna, omdat een bestuurslid met specifieke aandacht voor baanatletiek nog ontbrak. 

In 2017 gaat het door met goed nieuws want Erik van Houweling heeft na een korte snuffelstage bij het bestuur zich bereid verklaard deze rol te vervullen. Daarmee is een langgekoesterde wens van het bestuur vervuld.  Er zijn uitdagende onderwerpen en projecten om aan te pakken binnen de baanatletiek en daar kan nu voortvarender aan gewerkt worden. 

Erik is heel bekend met baanatletiek Hij heeft zelf als senior in de 1e divisie-competitie meegedraaid wat genoeg zegt over zijn baanatletiek ervaring en achtergrond (specialiteit: de sprint-/loopnummers t.m 400 meter en verspringen). Zijn beide dochters zitten ook bij De Gemzen (junioren) en Erik geeft training aan de junioren en draait mee bij de beginnerscursus. Door zijn veranderde takenpakket zal Erik wel iets minder training gaan geven.

Erik; heel veel succes !Bekijk alle nieuws berichten