Nieuws

Donderdag 11 Mei 2017

Komend weekend vindt in Emmeloord het Gelders Overijssels Kampioenschap Meerkamp plaats. De Gemzen is daar vertegenwoordigd met 3 atletes.

De meerkamp voor de meisjes D bestaat uit een 6-kamp (60h, ver, hoog, kogel, speer, 600m) en voor de meisjes C uit een 7-kamp (80h, ver, hoog, kogel, speer, 150m, 600m).  Het beloven mooie atletiekdagen te worden temeer omdat deze wedstrijd samenvalt met het NK Meerkamp voor AB junioren dat ook in Emmeloord wordt gehouden en waaraan Léon Mak meedoet  (zie afzonderlijk bericht).

Deelnemende Gemzen:


Evelien van Houweling C1 jun.            Luena Spijkerboer D1 jun.      Isabel van Houweling D1 jun.

Voor Luena wordt het een eerste ervaring met de meerkamp, zij heeft zich tot nu toe vooral beziggehouden met het langere loopwerk en traint pas sinds eind 2016 op de andere onderdelen. Haar troef ligt dan ook bij de 600 meter. Evelien komt als eerstejaars C junior voor het eerst uit op de 150m, een afstand die haar op de training goed lijkt te liggen. Isabel eindigde vorig jaar als eerste bij de A-pupillen en gaat nu ervaren hoe de concurrentie bij de D-junioren is, met name vanuit Overijssel zal er sterke concurrentie aanwezig zijn

Veel succes meiden! Bekijk alle nieuws berichten