Nieuws

Vrijdag 17 Maart 2017

Morgen is de 10e editie van de Euroma Kruidenloop. Een lustrumeditie dus. Dat gaat helaas niet gepaard met het gehoopte zonnige voorjaarsweer. Maar met de regen lijkt het mee te vallen. Een mooie tijd op dit snelle parcours lijkt mogelijk.

De laatste mutaties zijn verwerkt, de definitieve deelnemerslijst staat op onze site: http://www.gemzen.nl/include/deelnemers/kruidenloop2017.html  Kijk even wat je startnummer is en probeer dit te onthouden. Zoals gebruikelijk liggen de nummers of volgorde van nummer en niet van naam (maar we hebben er bij de uitgifte wel een deelnemerslijst op naam naast liggen voor het geval dat…)

Starttijden:
500 meter t/m 8 jaar             om 10.20 uur. (jongens en meisjes tegelijk)
1000 meter t/m 12 jaar          om 10.30 uur. (jongens en meisjes tegelijk)
5 km                                  om 10.55 uur.
Wheelers                             om 11.04 uur. (nb: wheelers mogen alleen 10km)
10 Km                                om 11.05 uur.

Parkeren
Parkeren kan zoals gewoonlijk weer op het parkeerterrein bij de voormalige papierfabriek. Dat ligt ca. 600 meter ten noorden van Euroma. Er staan verwijzingsborden.

Startnummers afhalen
Je enveloppe met je startnummer (en speldjes en chip en tierib) kun je afhalen op het terrein van Euroma. Dit is met verwijzingsborden aangegeven (maar het wijst zich vanzelf)

Ipico Chip
We lopen uiteraard weer met de Ipico-chip. Zo krijg je je netto gelopen tijd in de uitslag. Bevestig de chip wel goed aan je veters (en overtuig jezelf ervan dat ‘ie goed vast zit). Met de tierib die in je enveloppe zit kun je de chip goed vastmaken.

Bij de finish staan onze chipknippers weer klaar om de chip van je schoen te knippen.

Soep
Koninklijke Euroma is een uitermate gastvrij bedrijf. Na afloop (we raden gebruik vooraf af J ) is er in de kantine soep voor iedereen. Kun je zelf pakken.

Herinnering
In diezelfde kantine kun je na afloop tegen inlevering van je startnummer je herinnering afhalen.

We wensen je een succesvolle loop, 

Wedstrijd Organisatie Commissie
AV De GemzenBekijk alle nieuws berichten