Nieuws

Zondag 2 Juli 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren we, in samenwerking met dalli De Klok, de 35e dalli-run. Een lustrumeditie dus en dat willen wij (en dalli) niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We proberen er weer iets moois van te maken en het parcours extra feestelijk aan te kleden.

Parcours gecertificeerd
Nieuw dit jaar is dat het parcours op 28 oktober gecertificeerd zal zijn. Dat betekent dus dat het parcours exact gemeten is. Dit moet nog gebeuren, maar dat zal zeker gerealiseerd zijn voor 28 oktober.

Prijzen
Ook nieuw dit jaar is dat er prijzen zijn op alle afstanden. De dalli-run was onze enige loop waar de winnaars na afloop niet op het podium kwamen. Dat gaat dus veranderen. De nummers 1, 2 en 3 op iedere afstand worden na afloop beloond voor hun prestatie. Wat de beloning precies zal zijn is nog niet bekend (maar geen geldprijzen).

Inschrijving open
De dalli-run is onze loop met de meeste deelnemers. Het prachtige parcours spreekt tot de verbeelding bij het loperslegioen. Wil jij dit jaar ook (weer) meedoen? Schrijf je dan nu in! Je hebt dan een mooie stok achter de deur om te (blijven) trainen. 

Clinics
In aanloop naar de dalli-run organiseren we weer trainingsclinics voor een snelle 10 km. Kijk voor meer informatie daar over op de speciale pagina. 

Speciale clinic voor medewerkers dalli.
Hardlopen is gezond. Het zou onderdeel moeten zijn van je dagelijkse leven. (en daarmee bedoelen we niet dat je iedere dag moet lopen, 2x per week is al mooi). Dat vindt men bij dalli ook. Maar hoe kom je zover? Speciaal voor de medewerkers van dalli wordt een clinic georganiseerd die gericht is op het uitlopen van de 5 km. Werk jij niet bij dalli, maar heb je ook interesse? Stuur dan een mail naar wim.potjes@online.nl (nb: deze clinic is geen beginnerscursus!) Bekijk alle nieuws berichten