Nieuws

Zaterdag 22 April 2017

Gisteravond werd de eerste Koningsloop in Heerde gehouden. De organisatie was in handen van JGet Fit en de Oranjevereniging Heerde. Start en finish waren in de Dorpsstraat, in het centrum van Heerde. En onze Gemzenlopers lieten zich goed zien. Bij de 600 meter voor jongens was Maikel Potkamp duidelijk de snelste en werd Jonas Bakker 3e. En Fleur Diender was bij de meisjes iedereen te snel af. 

De 5 en 10 km kenden een parcours wat via het centrum naar het Altenabos ging, van daar naar landgoed Bonenburg en via de Oenerweg en Eperweg terug naar het centrum. De deelnemers aan de 10 liepen deze ronden 2 keer.

Op de 5 km was Jeroen Kwakkel het eerste weer terug op het dorp. Oud-Gems Thijs Krukkert werd derde. Op de 10 km waren de eerste 2 plaatsen bij de vrouwen ook voor Gemzenatletes: Maureen Houtman en Monique Fibbe zetten beiden een hele mooie tijd op de klok.

Annet Buitenhuis, Marjorie van den Brink, Yvonne Kremer, Monique Fibbe, Maureen Houtman en Klaas Draaijer voor het begin van de 10 km.Bekijk alle nieuws berichten