Nieuws

Zaterdag 2 September 2017

Zaterdag 28 oktober is de 35e Dalli-run. En Atletiekvereniging De Gemzen geeft in aanloop naar dee populaire loop een tweetal trainingsclinics voor leden en niet-leden. Bij De Gemzen is veel ervaring in het geven van clinics. Vier jaar stonden de najaarsclinics in het teken van de Zevenheuvelenloop. Vorig jaar is gekozen voor de eigen Dalli-run. En dat was een groot succes. Velen verbeterden hun persoonlijk record op het toch wel selectieve parcours.

Clinic 10 km.
Er is een clinic in aanloop naar de 10km. Die is bedoeld voor lopers die een 10 km goed aankunnen maar wel eens wat sneller willen. Dus ook voor de doorgewinterde 10-km lopers. Er zijn al 32 aanmeldingen, er kunnen er nog 8 bij. Het niveau varieert van 38 minuten tot een uur. De trainingen zijn er op gericht een persoonlijk record (of besttijd van de laatste 2 jaar) te lopen op 28 oktober. Er zullen dus de nodige snelheidstrainingen worden gedaan. De eerste trainingsavond is dinsdag 5 september. Er wordt 2x per week in groepsverband getraind. Daarnaast zijn er, afhanelijk van niveau en ambitie, nog 1,2 of 3 individuele trainingen.

Clinic 5 km
De clinic voor de 5km is speciaal opgezet voor werknemers van Dalli. Maar ook anderen kunnen hieraan meedoen. Het doel van deze clinic is om 28 oktober de 5km op een fatsoenlijke manier uit te kunnen lopen. Je moet dus eigenlijk geen absolute beginner zijn, want dan is 8 weken te kort en het risico op blessures te groot. Maar het kan een mooie manier zijn om het lopen weer op te pakken en weer te herintreden in de loopwereld. De eerste trainingsavond is ook dinsdag 5 september 19.30 uur. En ook hier wordt 2x per week in groepsverband getraind (maar geen 3e, 4e of 5e training!)

Interesse?
Heb je interesse in één van beide clinics? download dan het inschrijfformulier van de website (www.gemzen.nl) en stuur deze ingevuld maar wim.potjes! Bekijk alle nieuws berichten