Nieuws

Woensdag 16 Augustus 2017

Op zaterdag 28 oktober is de 35e Dalli-run. Eén van de onderdelen is de 10 km. Bij Atletiekvereniging de Gemzen wordt voor leden en niet-leden een speciale clinic gegeven in aanloop naar deze 10 km. Het is inmiddels het 6e jaar dat een najaarsclinic wordt georganiseerd. Vorig jaar stond deze voor het eerst in het teken van een snelle 10 km bij de Dalli-run. Dat is heel goed bevallen. De meeste deelnemers wisten hun p.r. aan te scherpen.

Voor wie is deze clinic bedoeld?
De clinic is bedoeld voor lopers die een 10 km goed aankunnen, maar wel eens wat sneller willen. Dus de trainingen zijn er op gericht een persoonlijk record te lopen op 28 oktober. Er zullen dus de nodige snelheidstrainingen worden gedaan. De eerste trainingsavond is dinsdag 5 september (maar een week later aanhaken is geen probleem).

Wat kun je verwachten?
Op dinsdagavond (19.30) groepstraining (intensieve interval op de baan)
Op donderdag of vrijdag een individuele training (extensieve interval of duur)
Op zondag (9.00) groepstraining op de weg en in het bos (duurloop of langere tempo's)

Daarnaast is er voor lopers die 4 x per week lopen nog een 4e training ingepland en voor de lopers die 5 x per week lopen nog een vijfde (dat zijn meestal herstelduurloopjes) 

Interesse?
Heb je interesse in deze clinic? Download dan het   

Vervolgclinics
Na de Dallirun is er voor de liefhebbers een vervolgclinic richting een 15 km (dat kan de Zevenheuvelenloop zijn) en daarna een vervolgclinic richting een goede halve marathon half december. Bekijk alle nieuws berichten