Nieuws

Donderdag 17 Augustus 2017

Het is bijna zover: de Schaapskooirun. Op woensdagavond 30 augustus is de 2e editie van dit unieke evenement. In september 2014 was de 1e Schaapskooirun. Het was als éénmalig evenement bedoeld. Maar; de reacties waren zo positief en er is ons zo vaak gevraagd "organiseren jullie nog een keer een Schaapskooirun?", dat we dit nog een keer gaan doen. En er zijn inmiddels al ruim 100 inschrijvingen.

Het gebied rond de Schaapskooi is een uniek gebied waar je heerlijk kunt hardlopen. Het gebied wordt mede in stand gehouden door de Schaapskudde Epe-Heerde. De Schaapskudde kan bestaan van subsidies, verkoop van lammeren en giften en donaties van particulieren. Deze financiële steun is van groot belang. Vandaar dat we nog een keer dit loopevenement organiseren. De helft van het inschrijfgeld gaat naar de Schaapskudde! (+ alle extra donaties)

Wanneer?

woensdagavond 30 augustus 2017

Waar?

Schaapskooi aan de Elburgerweg in Heerde

Welke afstanden?

5 en 10 km

Hoe laat?

5 km om 19.00 uur  ,  10 km om 19.10 uur

Parcours

beton-, leem- en prima zandpaden. Prachtig parcours met verrassende finish.

Wat kost het?

5 km: € 6,00  -  10 km: € 7,00 (je kunt extra doneren voor de Schaapskudde)

Inschrijven

via inschrijven.nl  (let op: alleen voorinschrijving, er is geen na-inschrijving! - inschrijving sluit 29 augustus om 17.00 uur)

Herinnering?

Een onuitwisbare herinnering (in je hoofd) aan een unieke loop

Prijzen?

Nee

Informatie

Alle deelnemers krijgen dinsdagavond 29 augustus een mail met de laatste info voor woensdag. Vragen kun je sturen naar info@gemzen.nl of je kunt bellen met Wim Potjes 06-40402887 (na 18.00 uur).Bekijk alle nieuws berichten