Nieuws

Maandag 4 September 2017

Zaterdag 21 oktober organiseert de ATB vereniging Oldebroek in samenwerking met loopgroep Elburg, onderdeel van atletiekvereniging de Gemzen uit Heerde, voor de vierde keer de Veldkamp Witgoed Run-Bike-Run. Dit evenement zal weer plaatsvinden op de ATB baan op ’t Loo- Oldebroek. Deze Run Bike Run is een echte cross Run Bike Run. Stoere looppaden, uitdagend fietsparcours, kortom het zal weer een mooi uitdagend evenement worden.

Dit jaar hebben we weer een individuele afstand die bestaat uit 4 km lopen, 12 km ATB’en en 3 km lopen. Deze groep zal het spits afbijten rond de klok van 13 uur. Na deze mooie start zal om 15 uur het startschot klinken voor de duo’s , een loper en een fietser die samen de Run Bike Run afwisselen. De loper mag dus twee keer van start en de fietser zal op zijn of haar ATB het fietsparcours afleggen. Ook dit onderdeel had vorige editie een spannende finale! 
Dit jaar hebben we nog een speciale business editie: Bedrijven kunnen dit jaar door samenwerking met de Business Club NV, ook deelnemen aan de Run Bike Run voor de duo’s!

We hopen natuurlijk weer op een mooie groep enthousiaste sporters! Mocht je zelf fanatiek loper zijn en mee willen doen aan de duo’s  maar geen fietser kunnen vinden? Mail gerust naar , we gaan dan voor jou op zoek gaan naar een snelle fietser. Mocht het omgekeerde het geval zijn, mail dan ook gerust, we regelen dat voor jou! 


Informatie Run-Bike-Run voor duo's
inschrijven RBR duo's
Informatie Run-Bike-Run individueel
Inschrijven RBR individueel
Informatie Run-Bike-Run Businessteams
Deelnemerslijst
Routebeschrijving
Plattegrond fietsparcours  plattegrond loopparcours
Uitslagen  
Verslag 
Foto'sBekijk alle nieuws berichten