Nieuws

Zaterdag 6 Mei 2017

Vandaag organiseerden wij voor het eerst een CD-competitiewedstrijd. En het werd een heel geslaagde dag. De dag begon koud maar tegen de middag kwam de zon door en was het prima vertoeven op en langs de Lambert Dijkslag Atletiekbaan. 

Er waren veel Gemzen op de baan: 25 CD junioren + 17 ouders die aan het helpen waren als vrijwilliger, coach, ploegleider, etc.  Daarnaast waren er de nodige atleten, begeleiders en toechouwers van de andere 12 verenigingen. Al met al waren er zeker 400 atletiekliefhebbers (van atleet tot toeschouwer) op en rond de baan te vinden en was sprake van een prachtige happening. Bekijk hier de foto's van Aalt Wensink. 

De dag startte direct mooi met een snelle estafette. De loopsters van de Gemzen wisten allemaal goed te wisselen. Alle uitslagen zijn te vinden op Atletiek.nu :
Hoogtepunt: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/8280/107/

Eerste plaats meisjes D
In deze thuiswedstrijd deden de meisjes D het heel goed. Zij winnen de wedstrijd in Heerde en staan landelijk 19e in het klassement (van de ruim 200 ploegen).  Een resultaat om trots op te zijn.

Top 10 noteringen
Gemzen die zich in de top tien bestenlijst weten te plaatsen:

Elisa Nap 1.40 hoogspringen (7e plek)
Isabel van Houweling 60 m 8.74 (6e plek)
Isabel van Houweling 60mh 10.70 (3e plek)
Isabel van Houweling discus 22.75 (2e plek)Bekijk alle nieuws berichten