Nieuws

Zaterdag 7 November 2020

De Dalli-run en de PLUS Sintloop konden/kunnen niet doorgaan dit jaar. En gelet op de afgelastingen die er nu al zijn voor begin 2021 moeten we niet raar opkijken wanneer de Atlantisdata Zwolse Bos er ook uit gaat. Het kon nog wel eens een tijdje duren voor we weer in wedstrijdverband tegen elkaar kunnen uitkomen. Daar gaan we wat aan doen!

Van de routes van de Dalli-run 5 en 10 km en Zwolse Bos / Sintloop 5 en 10 km zijn segmenten gemaakt, die je in ieder geval tot 1 januari zo vaak kunt lopen als je wil. Met name de Zwolse Bos 10 km is al door diverse personen gelopen als een soort van afsluiting van de clinic “snelle 10”. En het is mooi om te zien dat er verschillende persoonlijke records gelopen zijn. Goed getraind natuurlijk, maar ook: geen wedstrijdstress! Dat kan schelen (hoewel er genoeg zijn die die wedstrijdspanning nodig hebben om echt goed te kunnen presteren) 

Voor alle info: bekijk de speciale pagina met een overzicht van de routes en met de resultaten.Bekijk alle nieuws berichten